Vill du jobba på ett ovanligt IT-bolag?

Portal+ söker ansvarsfulla och frihetshungrande initiativtagare

Vi är det lokalt ägda IT-konsultbolaget med bas i Sundsvall och kontor i såväl Sundsvall som Härnösand. Sedan starten för över tio år sedan har vi arbetat strategiskt och metodiskt för att leverera avancerade IT-lösningar med väldesignade gränssnitt som är lätta att använda till väldigt många nöjda kunder. Vi älskar långa relationer så därför stannar vårt åtagande inte vid en projektleverans, utan vi finns med även i förvaltning och vidareutveckling. Vi har genom åren specialiserat oss på Microsofts produktkataloger och har tre tydliga leveransområden. Dessa är systemutveckling och förvaltning av tjänster som är baserade på Microsofts molnplattform Azure, systemutveckling av Microsoft 365 och PowerApp-lösningar samt utveckling, drift och hantering av IoT-projekt.

Portal+ är en del av Mainport gruppen. I gruppen ingår även IT-bolagen Cloudplanning, FA Works och Viendo. Vi arbetar bl.a. i toppmoderna lokaler i inre hamnen i Sundsvall och i HINK i Härnösand.

Portal+ är inget vanligt IT-konsultbolag. Vi strävar inte efter att bli vare sig störst eller tjäna mest. Vår drivkraft är istället våra kunder och våra medarbetare. För våra kunder vill vi vara den trygga och pålitliga leverantören som levererar kvalitativa kostnadseffektiva lösningar i långa relationer. För våra medarbetare vill vi vara den bästa arbetsgivaren, som ger frihet och ansvar, som ger utrymme för personlig utveckling, och som eftersträvar balans mellan arbete och fritid.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på ett ovanligt IT-konsultbolag? Skicka en intresseanmälan eller kontakta oss enligt nedan så hör vi av oss och berättar mer!

Under året kommer vi att förstärka vårt lag med bland annat…

 

Teknisk projektledare

Projektledare med erfarenhet av utvecklingsprojekt, som ska vara länken mellan våra kunder och våra utvecklare. Drivkraften och intresset för att hitta lösningar på våra kunders problem är centralt.

UX-resurs

Front-end-utvecklare med intresse för användarupplevelse. Du gillar modern webbutveckling och design.

Low-code-utvecklare

Utvecklare/tekniker med intresse av att använda Microsoft 365 för att lösa problem. Erfarenhet av och intresse för att arbeta med Powerapps, SharePoint, Power Automate och Power BI

Vi söker alltid efter ansvarsfyllda och frihetshungrande initiativtagare. Skicka oss ditt cv om du passar in på beskrivningarna ovan eller bara vill jobba på ett ovanligt IT-bolag.

Maila ditt cv eller eventuella
funderingar och frågor till
info@portalplus.se

Kontaktpersoner:

David Jonsson

David Jonsson

VD

Klas Rytterskog

Klas Rytterskog

Teknisk chef

Mikael Bäckman

Mikael Bäckman

Operativ chef