Teknisk projektledare

Du har tidigare arbetat som projektledare, har erfarenhet av agil utveckling och att leda ett agilt arbetsteam. Du får gärna ha erfarenhet av Azure och/eller DevOps. Att jobba med verksamhetsutveckling och nyttja kraften i digitalisering är din grej! Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss och att du anställs direkt hos Portal+.

På Portal+ är målet att kunder ska få en välmående och produktiv organisation. Vi har genom åren specialiserat oss på Microsofts produktkataloger och har tre tydliga leveransområden. Dessa är systemutveckling och förvaltning av tjänster som är baserade på Microsofts molnplattform Azure, systemutveckling av Microsoft 365 och SharePoint-lösningar samt utveckling av IoT-projekt.

Portal+ är inget vanligt IT-konsultbolag – allt arbete hos oss sker “in house” och utförs av utvecklingsteam bestående av flera medarbetare. Företaget har två fokusområden - kunder och medarbetare. För kunderna vill vi vara den trygga och pålitliga leverantören som levererar kvalitativa kostnadseffektiva lösningar i långa relationer. För medarbetarna vill Portal+ vara den bästa arbetsgivaren! Frihet och ansvar är ledstjärnorna här. Utrymme och möjlighet till personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid är förutsättningar för att vi ska kunna leverera på allra bäst sätt!

Vi har kontor både i Sundsvall och Härnösand, det finns också möjligheter att arbeta på distans. Det intressanta är inte var du är – utan vad du gör!

Vem söker vi?

Dig som tidigare arbetat som projektledare, har erfarenhet av agil utveckling och att leda ett agilt arbetsteam? Du får gärna ha erfarenhet av Azure och/eller DevOps. Du är flytande i svenska i tal och skrift. Vi tror att du är en verksamhetsutvecklare som nyttjar digitaliseringens kraft och är lyhörd inför kundens behov och intressen.

Du är initiativtagande, driven och ansvarstagande som person, då det krävs för att du på ett strukturerat och framåtlutat sätt ska kunna driva igenom projektet. Vidare tror vi att du är duktig på att kommunicera och samarbeta då du kommer vara den som förmedlar information både internt och externt och koordinera samarbetet för att projektet ska fortgå efter önskemål.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du ansvara för att hålla koll på projektets leveranser där du även intar en roll som arbets- och utvecklingsledare för projekten. Du ansvarar för att hjälpa kunder med tekniska frågor och du kommer även få leda ett utvecklingsteam med ett agilt arbetssätt i Azure, Devops och Microsoft 365. Under första veckan får du en gedigen introduktion tillsammans med en annan teknisk projektledare för att få de bästa förutsättningarna för arbetet. Portal+ är under ständig utveckling och denna utveckling är du i högsta grad delaktig i.

Du kommer även att:

  • Vara länk mellan utvecklingsteam och kund
  • Hantera avvikelser i dialog med kund
  • Planera och prioritera arbete och processer

Hur söker du?

Känns det som något för dig? Skicka då in din ansökan till info@portalplus.se. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@portalplus.se

 

KONTAKT

Ideér? Intresse? Samarbete?