Utvecklare med intresse för Frontend

Brinner du för att utveckla snygga och användarvänliga applikationer? Vill du jobba i team och samarbeta nära dina kollegor? Vill du arbeta på ett IT-konsultbolag som inte är som alla andra?

På Portal+ är målet att kunder ska få en välmående och produktiv organisation. Vi har genom åren specialiserat oss på Microsofts produktkataloger och har tre tydliga leveransområden. Dessa är systemutveckling och förvaltning av tjänster som är baserade på Microsofts molnplattform Azure, systemutveckling av Microsoft 365 och SharePoint-lösningar samt utveckling av IoT-projekt.

Portal+ är inget vanligt IT-konsultbolag – allt arbete hos oss sker “in house” och utförs av utvecklingsteam bestående av flera medarbetare. Företaget har två fokusområden - kunder och medarbetare. För kunderna vill vi vara den trygga och pålitliga leverantören som levererar kvalitativa kostnadseffektiva lösningar i långa relationer. För medarbetarna vill Portal+ vara den bästa arbetsgivaren! Frihet och ansvar är ledstjärnorna här. Utrymme och möjlighet till personlig utveckling samt balans mellan arbete och fritid är förutsättningar för att vi ska kunna göra ett riktigt bra jobb!

Vi har kontor både i Sundsvall och Härnösand, det finns också möjligheter att arbeta på distans. Det intressanta är inte var du är – utan vad du gör!

Vem söker vi?

Dig som är Frontend-utvecklare och har god erfarenhet av att jobba med React. Du behärskar svenska i tal och skrift, alternativt engelska. Du är van att arbeta agilt och teamorienterat.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss.

Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete – du säkerställer alltid leverans och tummar inte på kvalitén. Vidare är du driven som person och ser möjligheter. Att arbeta agilt och teamorienterat är självklart för dig – du anser alltid att det är laget före jaget som är framgångsreceptet. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av ett leda utvecklingsprojekt.

Arbetsuppgifter

Som Frontend-utvecklare arbetar du i agilt tillsammans med andra i ett utvecklingsteam. Du arbetar med nya och befintliga projekt med fokus på utveckling i React. Arbete i Azure kommer förekomma - det är med andra ord en fördel om du har erfarenhet av det området!

Du arbetar nära UX-designer och andra utvecklare för att förverkliga kunders önskemål och du kan även bidra med en utvecklares perspektiv på nya och befintliga tekniska lösningar.

Du kommer även att:

  • Jobba med teamplanering och projekthantering i Azure DevOps

Hur söker du?

Känns det som något för dig? Skicka då in din ansökan till info@portalplus.se. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@portalplus.se

 

KONTAKT

Ideér? Intresse? Samarbete?